Magicolr Academy

Magicolr geeft vanuit de Academy ook advies over ontwerp van je bestaande website, app, presentaties en Social Media.

De Magicolr.com Academy is een academie in de ruimste zin, een instelling waar je wijzer van wordt. Ondernemers en organsaties maken dankbaar gebruik van de ervaring en kennisdeling van Magicolr.com advies & ontwerpbureau. Meer weten? Neem dan direct contact met me op.

 • Friesland College

  Friesland College

  Voor ROC Friesland College organiseerde Magicolr.com Academy verschillende presentaties voor eerste-, tweede- en derdejaars studenten. Ook een korte serie workshops over het ontwerpen en ontwikkelen voor Tablet en Smartphone was een inspirerende hands-on ervaring voor de opleiding Media, Games en IT.

  Ook creëerde Magicolr.com als extern expert (vakspecialist) een serie workshops voor 75 studenten welke deelnemen aan De college company van Jong Ondernemen.
  Tijdens deze workshop werden de studenten van verschillende opleidingen (Wellness, Recreatie, CIOS en Media, Games en IT) geïnformeerd en ondersteund bij het opzetten van een (mini) onderneming.

 • ROC Friese Poort

  ROC Friese poort

  Voor ROC Friese Poort organiseerde Magicolr.com Academy een presentatie en korte maar inspirerende workshop voor de opleiding IT, Media en Games. Tijdens de hands-on workshop was er een opdracht waarmee de studenten de nieuw verkregen kennis direct konden toepassen.

Pascal heeft oog voor detail en elk ontwerp heeft zijn eigen verhaal. Hij weet de wens en ideeen van de opdrachtgever goed te vertalen naar een passend ontwerp.

Marcel Langeland, via LinkedIn.

Magicolr.com Academy artikelen